Η εταιρία σήμερα έχει ως κύρια δραστηριότητα τη παραγωγή και πώληση φυτών ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για την κάλυψη των αναγκών της.

Διοικείται από τον Μιχάλη Καραβασίλη και έχει την έδρα της στην περιοχή της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης.

Στην έδρα της επιχείρησης στεγάζεται ο κορμός των δραστηριοτήτων της, σ’ ένα χώρο όπου υπάρχουν θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις παραγωγής φυτών, φωτοβολταϊκό πάρκο, logistic center, το cash and carry τμήμα της πώλησης φυτών και τα γραφεία της επιχείρησης.

Στο τομέα της παραγωγής η εταιρεία κατέχει 15 στρέμματα θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες με υψηλότατη τεχνολογική υποστήριξη διασφαλίζοντας την παραγωγή φυτών άριστης ποιότητας. Επιπλέον έχει συνάψει μόνιμες συνεργασίες από κοινού για την παραγωγή φυτών με παραγωγούς στην Ελλάδα και παραγωγούς στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο έχει εξασφαλίσει τεράστια ποικιλία φυτών, εξαιρετική ποιότητα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Στο τομέα των πωλήσεων η εταιρεία είχε πραγματικά αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας μεταποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, επιτυγχάνοντας έτσι να κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο της, στη χώρα μας, κάνοντας πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πελάτες της είναι χονδρέμποροι φυτών, garden centers, ανθοπωλεία, έμποροι λιανικής πώλησης, ξενοδοχειακές μονάδες, κ.λ.π..

Τα γενικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης είναι ο άριστος επαγγελματισμός, μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξαιρετική ποιότητα και πολύ χαμηλές τιμές.

O προσανατολισμός της εταιρίας αφενός στη σύναψη σταθερών συνεργασιών με πολλούς άλλους παραγωγούς, αφετέρου στην εξωστρέφεια στον τομέα των πωλήσεων, οδήγησε την εταιρία στο να καταφέρει να συγκαταλέγεται στις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της στην Ελλάδα.